Organiseren

Laat je verrassen door de industriële setting van de Tramkade. Het verharde terrein van de Tramkade is uitermate geschikt voor evenementen, vooral in combinatie met de Kaaihallen. Maar ook in combinatie met activiteiten in de Mengfabriek of het Werkwarenhuis biedt het terrein volop mogelijkheden.


Kaaihallen en het terrein
De Kaaihallen en het terrein bieden de organisator veel keuzevrijheid. Alle voorzieningen kunnen door de organisator zelf geregeld worden, standaard is er geen inrichting, techniek, verwarming en / of toiletten aanwezig. Er is beperkt elektra (ook krachtstroom) en water. Voor gebruik van de Kaaihallen voor evenementen wordt een vergoeding gevraagd. Afhankelijk van de aard en omvang van het evenement is een evenementenvergunning of een melding bij de gemeente ’s-Hertogenbosch noodzakelijk. Evenementen in de Kaaihallen of op het terrein met een flinke geluidbelasting zijn altijd maatwerk en niet onbeperkt mogelijk. Voor vragen en informatie over de mogelijkheden van de Kaaihallen en/of het terrein voor jouw evenement, kun je terecht bij Gemeente ‘s-Hertogenbosch via tramkade@s-hertogenbosch.nl.

Mengfabriek en Werkwarenhuis
Wil je een inspirerende bijeenkomst, event, of workshop organiseren bij de Mengfabriek of het Werkwarenhuis? Ook dat kan. Informeer bij de locaties zelf naar de mogelijkheden, kosten en voorzieningen.