Terrein

 
Op het terrein van de Tramkade vind je niet alleen de Kaaihallen, het Werkwarenhuis en de Mengfabriek, het barst ook van de silo’s en bijzondere elementen die herinneren aan een industrieel verleden als mengvoederfabriek. Dat maakt het terrein van de Tramkade ook een geliefde plek voor evenementen en fotoshoots

 
Jouw evenement op het terrein
Laat je verrassen door de industriële setting van de Tramkade. Het verharde terrein van de Tramkade is uitermate geschikt voor evenementen tot circa 2500 gelijktijdige bezoekers, vooral in combinatie met de Kaaihallen. Maar ook in combinatie met activiteiten in de Mengfabriek of het Werkwarenhuis biedt het terrein volop mogelijkheden. Voor gebruik van het terrein voor evenementen wordt een vergoeding gevraagd. Evenementen op het terrein met een flinke geluidbelasting zijn altijd maatwerk en niet onbeperkt mogelijk. Wij denken graag met je mee! 

Voor informatie en het maken van afspraken over de invulling en reservering van jouw evenement op het terrein, kun je terecht bij Monique van der Vorst, programma manager Tramkade. 

Bereikbaarheid 
De hoofdentree van de Tramkade is bereikbaar via de Boschdijkstraat, dit is ook de entree van de parkeerplaats. Er zijn maximaal circa 120 parkeerplekken beschikbaar op het terrein, behalve bij evenementen of andere activiteiten. In de loop van het jaar wordt betaald parkeren ingevoerd. Leveranciers voor evenementen in de Kaaihallen, kunnen in overleg gebruik maken van de entree aan de Veemarktweg. Voetgangers en fietsers kunnen ook het terrein op via de entree aan de Buitendijk nabij de Dieze.