Kaaihallen

In de industriële setting van de Kaaihallen, waar tot voor kort diervoeders werden geproduceerd, vinden nu evenementen plaats. Van personeelsbijeenkomst tot theaterfestival, de Kaaihallen zijn veelzijdig. Deze vrij indeelbare evenementenlocatie met een mooie industriële uitstraling, is circa 2800 m2 groot en biedt ruimte voor evenementen tot 450 personen en soms, met aanvullende voorwaarden, zelfs tot 1000 personen. Maar ook voor kleinere activiteiten zijn de Kaaihallen een geschikte locatie.  


Jouw evenement in de Kaaihallen?
De Kaaihallen bieden de organisator veel keuzevrijheid. Alle voorzieningen kunnen door de organisator zelf geregeld worden, standaard is er geen inrichting, techniek, verwarming en / of toiletten aanwezig. Er is beperkt elektra (ook krachtstroom) en water. Voor gebruik van de Kaaihallen voor evenementen wordt een vergoeding gevraagd. Afhankelijk van de aard en omvang van het evenement is een evenementenvergunning of een melding bij de gemeente ’s-Hertogenbosch noodzakelijk. Evenementen in de Kaaihallen met een flinke geluidbelasting zijn altijd maatwerk en niet onbeperkt mogelijk. Wil je meerdere locaties betrekken bij je evenement? Ook dat kan, bijvoorbeeld in het Werkwarenhuis of  de Mengfabriek. Wij denken graag met je mee.

Voor informatie en het maken van afspraken over de invulling, kosten en reservering van de Kaaihallen voor jouw evenement, kun je terecht bij Monique van der Vorst, programma manager Tramkade.