Fotografie

 
Niet voor niets is het terrein van de Tramkade regelmatig het decor voor fotoshoots of filmopnames. De kleurrijke silo’s, de verrassende details, de kraan aan het water, de machines: er zijn volop mooie plekken te vinden op de Tramkade. Het terrein is, behalve tijdens sommige evenementen, meestal vrij toegankelijk voor fotografie of film. Wil je zeker weten dat er geen andere activiteiten zijn, neem dan vooraf even contact op. Daarnaast lenen ook de drie hoofdgebouwen zich uitstekend voor fotografie:

Kaaihallen
De houten dakspanten en de restanten van de industriële silo’s bieden net het beetje extra voor een indrukwekkende foto. En door de lichtdoorlatende dakplaten op een deel van de Kaaihallen, kan deze locatie zelfs fungeren als daglichtstudio. Voor gebruik van de Kaaihallen als foto- en/of filmlocatie wordt een vergoeding gevraagd omdat hier niet standaard een beheerder aanwezig is.

Mengfabriek
Van bruidsrapportages tot productfotografie en clips, de Mengfabriek opent op afspraak graag haar deuren.

Werkwarenhuis
Op afspraak is het mogelijk om de inspirerende roze ruimte van het Werkwarenhuis vast te leggen.

Informeer bij de locaties zelf voor meer informatie en het maken van afspraken over de invulling en reservering van jouw filmopnames en/of fotoschoot.